Home / Njoftime dhe Aktivitete / Youth Act prezanton projektin fitues “ Tekno – Kreativitet”

Youth Act prezanton projektin fitues “ Tekno – Kreativitet”

Shërbimi Kombëtar për Rininë dhe World Vision shpallen projektet fituese të Organizatave Rinore në shërbim të Komunitetit. Youth Act prezantoi sot projektin fitues “ Tekno – Kreativitet” për zonën e Bashkisë së Prrenjasit. Të rinjtë e kësaj zone do të përfitojnë njohuri në fushën e Start – up, dhe do të krijojnë idetë e tyre inovative për biznese për ti zbatuar në këtë zonë.