Home / Njoftime dhe Aktivitete / Youth Act Center zhvilloi aktivitetin e dytë në shkollën “Besnik Sykja”

Youth Act Center zhvilloi aktivitetin e dytë në shkollën “Besnik Sykja”

Youth Act Center zhvilloi aktivitetin e dytë në shkollën “Besnik Sykja” në kuadër të aktiviteteve të projektit të financuar nga GIZ “Teens fighting bullying through sports activities” në bashkëpunim dhe me Federatën Shqiptare të sportit për shkollat.

Ky aktivitet zhvillohet  për ndërgjegjësimin e të rinjve për të parandaluar bullizmin në shkolla duke implementuar aktivitete sportive për përfshirjen e të gjithë të rinjve në shoqëri.