Home / Njoftime dhe Aktivitete / “Vullnetarizmi dhe Karta Rinore Evropiane ” | Qendra Social Komunitare Roskovec

“Vullnetarizmi dhe Karta Rinore Evropiane ” | Qendra Social Komunitare Roskovec


Në datë 16 Maj 2019, nxënësit e shkollës “Adem Vrapi”, morën pjesë në aktivitetin e organizuar nga Qendra Social Komunitare,Roskovec  në bashkëpunim me Qendrën Youth Act pë të informuar të rinjtë mbi Vullnetarizmin dhe përfitimet që kanë nga Karta Rinore Evropiane.
Aktiviteti u  zhvillua në kuadër të ciklit të aktiviteteve për Javën së Evropës 🇪🇺, fokusi i së cilës ishin të rinjtë, forca e tyre për ndryshim.
Përfaqësuese të Qendrës “Youth Act” i njohën të rinjtë me konceptin e vullnetarizmit dhe përfitimet e pajisjes me Kartën Rinore Evropiane.
Qellimi i këtij takimi ishte nxitja e të rinjve për të qënë aktivë, të përkushtuar dhe duke marrë iniciativa të ndryshme në nivel lokal dhe kombëtar , ata do të bëhen shembulli i përçimit të atyre vlerave që i bëjnë evropianë të vërtetë.