Home / Njoftime dhe Aktivitete / Vullnetarë të rinj EVS :)

Vullnetarë të rinj EVS :)

evs1

Qendra Youth Act mirëpriti sot dy vullnetare nga Turqia, të cilat do të kryejnë Shërbimin Vullnetar Evropian në Tiranë.

Vullnetaret EVS të Youth Act do të qëndrojnë dy muaj në Shqipëri dhe janë  pjesë e projektit “Bus of Culture”. Projekt i cili synon shkëmbimin e kulturave midis dy shteteve të ndyshme, gjithashtu aktivitetet e këtij projekti do të fokusohen më së shumti në përshirjen e vullnetarëve në iniciativa rinore duke kontribuar në zhvillimin e komunitetit lokal dhe rritjen e tyre personale .

Ky  projekt financohet nga  programi Erasmus +.

 

evs-2