Home / Njoftime dhe Aktivitete / Vende vakante – Njësitë e Rrjetit të Integrimit Evropian

Vende vakante – Njësitë e Rrjetit të Integrimit Evropian

administrata

Departamenti i Administratës Publike hap procesin e aplikimit për pozicionet e lira në Njësitë e Rrjetit të Integrimit Evropian në të gjitha ministritë.

Po kërkojmë individë të motivuar dhe të aftë për të çuar përpara procesin e antarësimit në BE duke dhënë kontributin e tyre si pjesë e rëndësishme e një skuadre profesionale.

Nëse ke dëshirë t’i bashkohesh kësaj thirrje dhe plotëson kriteret e nevojshme, apliko në faqen zyrtare të Departamentit të Administratës Publike www.dap.gov.al

Detajet mbi kriteret dhe fushat e njohurive të nevojshme për t’u përgatitur për provimin me shkrim dhe intervistën me gojë i gjeni në linkun e mëposhtëm.

Për çdo sqarim të mëtejshëm, mos hezitoni të na kontaktoni.

Suksese!

Apliko Tani!