Home / Njoftime dhe Aktivitete / Vend Pune: Intermediate Web Developer

Vend Pune: Intermediate Web Developer

 

VEND PUNE: INTERMEDIATE WEB DEVELOPER

EasyPay Shpk shpall nje pozicion vakant pune prane departamentit te IT si Developer, i cili do të jetë pjesë e një ekipi që mirëmban dhe zhvillon aplikacione web duke përdorur teknologjinë . NET. Kandidatët duhet të kenë eksperiencë pune në projekte me C#, ASP.NET.

Kualifikimet/Kërkesat:

– Diplomë Bachelor në Inxhinieri Informatikë, Informatikë ose në degë të ngjashme
– Njohuri të mira dhe eksperiencë në C#, ASP.NET, MVC
– Të ketë njohuri në një O/RM (preferohet Linq To SQL/Entity Framework)
– Eksperiencë në zhvillimin e Web Service-eve (SOAP, REST)
– Eksperiencë/njohuri në MS SQL Server
– Njohuri bazë në Frontend (njohuri bazë në JavaScript, jQuery, CSS)
– Të jetë i aftë të respektojë oraret e punës
– Të jetë i aftë të punojë në grup
– Të ketë aftësi krijuese

Detyrat:

– Zhvillime Web Apps në C#/ASP.NET, MVC.
– Zhvillime Web Service-sh (SOAP, REST)
– Zhvillime bazë në frontend (JS, HTML, CSS)

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre te: [email protected]