Home / Njoftime dhe Aktivitete / Udhëtoni më lirë për festat e fundvitit

Udhëtoni më lirë për festat e fundvitit

15420932_1237221229650033_1688183188642120245_n

Klubi Discover Albania është krijuar për të gjithë ata që dëshirojnë të njoihin vërtetë Shqipërinë. Ky klub organizon guida nga më të ndryshmet të cilat shtrihen në të gjithë territorin e shqipërisë dhe më tej.

Festat e fundvitit dhe bora tashmë kanë mbërritur, dhe për ju Klubi Discover Albania ka përzgjedhur destinacionet më të veçanta.

15380723_1237221502983339_2939830984619689186_n

Më poshtë do të gjeni destinacionet për Krishtlindjet (23-24-25 Dhjetor 2016) dhe për Vitin e Ri (1-2-3 Janar 2017)

🎉🎄🎿Porgramet për Krishtlindje🎉🎄🎿:

🎅1. Krishtlindje në Dardhë – Korçë 23-24-25 Dhjetor 2016
https://www.facebook.com/KlubiDiscoverAlbania/posts/1236919746346848

🎅2. Krishtlindje – SKI në Prevalle- Brezovicë (Bredhovë) 24-25 Dhjetor 2016
https://www.facebook.com/KlubiDiscoverAlbania/posts/1236922409679915

🎉🎄🎿Porgramet për Vitin e Ri🎉🎄🎿:

🎅1. Dardhë – Korçë 1-2-3 Janar 2017
https://www.facebook.com/KlubiDiscoverAlbania/posts/1237013699670786

🎅2. SKI në Prevalle- Brezovicë (Bredhovë) 1-2-3 Janar 2017
https://www.facebook.com/KlubiDiscoverAlbania/posts/1243746252330864

🎅3. Ski në Mavrovë – Strugë 2-3 Janar 2017
https://www.facebook.com/KlubiDiscoverAlbania/posts/1243754828996673

REZERVIM dhe informacion: duke dërguar SMS në numrin 0696583870 me Text: Rezervoj “X” vend për në destinacionin dhe Emrin Tuaj.  Ose telefononi në numrin 0696583870!

Klubi Kampistave ” Discover Albania” për të gjithë të rinjtë të cilët janë të pajisur me Kartën Rinore Evropiane, ofron 20% zbritje për Guidat 1 ditore.
Për fundjavat 2-3 ditore gjithashtu dhe Tour-et 7-10 ditore, merrni informacion pranë zyrës për ofertën që përfitoni.
Adresa: Rr.Myslym Shyri, P.25 Sh1/4 Tiranë
Cel: +355696583870
Email: [email protected]

Për më shumë informacion rreth guidave vizitoni faqen e facebook: Klubi Discover Albania

15439797_1237223912983098_352215442476807712_n

15578860_1237222736316549_2751284416881457949_n