Home / Njoftime dhe Aktivitete / Trajnim për të rinjtë: “Zhvillimi i aftësive komunikuese dhe prezantuese”

Trajnim për të rinjtë: “Zhvillimi i aftësive komunikuese dhe prezantuese”

Qendra Youth Act në bashkëpunim me Barleti Testing and Training Center do të zhvillojnë trajnim FALAS për të gjithë të rinjtë me temë: “Zhvillimi i aftësive komunikuese dhe prezantuese”.
📆Datë: 1 Nëntor 2021
🕝Ora: 14:30
📍Google Meet

Mirëpresim të gjithë të rinjtë të interesuar për të ndjekur këtë trajnim të konfirmojnë pjesëmarrjen e tyre në adresën: [email protected]