Home / Njoftime dhe Aktivitete / Trajnim orientues 1 ditor FALAS : Njohuritë e duhura praktike në Kontabilitet

Trajnim orientues 1 ditor FALAS : Njohuritë e duhura praktike në Kontabilitet

Ju duhet të jeni anëtarë të Kartës Rinore Evropiane për të parë Bursat, Kurset dhe Trajnimet!

Jeni anëtarë të Kartës Rinore? Log in këtu

Për t'u bërë anëtar i Kartës Rinore, Aplikoni këtu