Home / Njoftime dhe Aktivitete / Thirrje për projekte rinore në komunitet

Thirrje për projekte rinore në komunitet

projekt-riniaJe i RI/e RE, ke një IDE se si mund ta përmirësosh KOMUNITETIN tënd por, nuk ke mbështetje?Kjo ËSHTË MUNDËSIA JOTE! 😉

APLIKO tani! Na nis projektin tënd deri me 21 Korrik 2016, ora 17:00, në [email protected]