Home / Njoftime dhe Aktivitete / Thirrje për pjesëmarrës

Thirrje për pjesëmarrës

Thirrje për aplikantë

Akademia Verore Olympia | 09 – 19 Korrik 2017

Nafplio, Greqi

 

Akademia Verore Olympia (OSA) dhe Shoqata e Studimeve Ndërkombëtare Evropiane (EISA) kanë kënaqësinë për të njoftuar hapjen e aplikimeve për një mundësi unike arsimore për studentët e diplomuar, hulumtuesit dhe praktikantët e vegjël: Akademia Verore Olympia 2017 në Politikë dhe Studime Ndërkombetare.

Afati i fundit për të aplikuar: 3 Maj 2017

 

Për të aplikuar  SHKARKONI FORMULARIN

Për më shume informacion klikoni : https://app.box.com/s/olgvjqlud2vib7kkffeli38dwcj9gmfb