Home / Njoftime dhe Aktivitete / Thirrje për pjesëmarrës: Akademia e Liderëve të Rinj

Thirrje për pjesëmarrës: Akademia e Liderëve të Rinj

Albanian Young Leaders Forum në bashkëpunim me Global Young Leaders Academy, Young Global Leaders Forum dhe Student Economic Forum do të organizojnë ”Young Leaders Academy/Akademinë e Liderëve të Rinj” dedikuar të rinjve dhe studentëve të cilët:

 • dëshirojnë të mësojnë më shumë rreth lidershipit;
 • dëshirojnë të përmirësojnë më tej aftësitë e lidershipit brenda vetes;
 • dëshirojnë të zgjojnë ambicen për ta bërë vendin e tyre një vend me të mirë.

Young Leaders Academy do të zgjasë 3 javë, gjatë këtij harku kohor akademia do t’i ofrojë pjesëmarrësve aftësitë dhe njohuritë e nevojshmë për t’i ndihmuar ata të udhëheqin më mirë veten dhe ekipet e tyre.

Young Leaders Academy është dizenjuar t’i përshtatet dhe jap përgjigje ndryshimeve të shpejta globale përsa i përket praktikave dhe koncepteve të lidershipit duke u fokusuar në pikat me nevralgjike të tij.

Kjo akademi do mbështetet në modelin, formatin dhe praktikat e suksesëshme të Akademisë Botërore për Liderët e Rinj/Global Young Leaders Academy, si dhe të Forumit Botëror të Liderëve të Rinj/Young Global Leaders Forum të gjigandit World Economic Forum.

Akademia i jep mundësinë pjesëmarrësve të përmirësojnë aftësitë e tyre të lidershipit nëpërmjet ndërthurjes interaktive të teorisë me praktikën, bazuar këto në modelin e psikologjisë pozitive.

Temat:

 • Menaxhimi vetvetes dhe kohës
 • Menaxhimi i talentit
 • Mendimi Strategjik dhe Kritik
 • Lidershipi në Politik
 • Lidershipi në Shoqëri Civile
 • Lidershipi në Sipërmarrje
 • Inteligjenca Emocionale
 • Zgjidhja e Problemit në mënyrë kreative
 • Konspiracionet dhe Lidershipi
 • Ridimensionimi i Lidershipit
 • Ndjenjat e energjisë pozitive, mirënjohjes, reflektimit dhe fuqizimit

Apliko këtu:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSedQrtVjnV_sRtN-t…/viewform

► Kur do të startojë Young Leaders Academy ?

Akademia starton më 6 Qershor 2018 dhe do zgjasë 3 takime.

Vendi: Qendra Rinore Tiranë

Lektorët

 • Pedagogë
 • Sipërmarrës të Rinj
 • Politikanë të Rinj
 • Aktivistë të Shoqërisë Civile
 • Personalitete të medias

Kush do të pranohet në Young Leaders Academy:

 • Studentët
 • Të rinjtë
 • Maturantët

Young Leaders Academy është e vlefshme për pjesëmarrësit nga:

 • Shqipëria
 • Kosova
 • Maqedonia

Politikat e pagesës për pjesëmarrje

 • Studentët & Maturantët: 1000 lekë (të reja)
 • Të diplomuarit: 1000 lekë (të reja)

Pjesëmarrësit e Young Leaders Academy do të pajisen me Çertifikate Pjesëmarrje.

Young Leaders Academy do të organizoj ceremoninë e shpërndarjes së çërtifikatave dhe çmimeve dedikuar pjesëmarrësve.

Albanian Young Leaders Forum do të ndajë 3 çmime speciale dedikuar pjesëmarrësve të cilët do të përzgjidhen përgjatë realizimit të një konkursi me 10 studentet e vleresuar maksimalisht gjatë akademisë nga pedagogët.

Afati përfundimtar i aplikimit: 04.06.2018

Të ardhurat e mbldhura nga ky aktivitet do të shkojnë në ndihmë të femijëve ne nevojë që ka marr përsipër nisma ”Miqtë e Fëmijëve në Nevojë”

Kontakt: [email protected]