Home / Njoftime dhe Aktivitete / Thirrje e hapur për pjesëmarrës – Aktivitet Erasmus

Thirrje e hapur për pjesëmarrës – Aktivitet Erasmus

Thirrje e hapur për pjesëmarrës nga Shqipëria dhe Greqia për kursin e trajnimit “Eksplorimi i Rolit të Rinisë në Pajtim dhe Ndërtimin e Paqes” i cili do të organizohet midis datave 28 Qershor – 06 Korrik 2021 në Pogradec.

Kjo thirrje është e hapur për të rinj, punonjës dhe edukator me ekperiencë në punën me të rinjtë.

Kriteret:
• Mosha mbi 20 vjeç;
• Te kenë komunikim të mire në gjuhën angleze;
• Shumë të motivuar të aplikojnë dhe mësojnë njohuri të reja në praktikë dhe të përfshihen në aktivitete.  

“Eksplorimi i Rolit të Rinisë në Pajtim dhe Ndërtimin e Paqes” është një projekt afatgjatë i cili ka për qëllim të rrisë kapacitetet e organizatave për të mbështetur ndërtimin e paqes dhe procesin e pajtimit në komunitetin e tyre me vemendje të veçantë që duhet ti kushtohet përfshirjes së të rinjve. Aktiviteti do të mbahet në Pogradec, qytet i vendosur në bregun e Liqenit të Ohrit. Hoteli ndodhet jashtë qytetit me nje pamje fantastike të liqenit, i cili quhet Lake Park Hotel. Organizata pritëse do të mbuloj 100% shpenzimet e akomodimit dhe ushqimit.


Për më shumë informacion kontaktoni: [email protected].