Home / Njoftime dhe Aktivitete / Testimi dhe konsulenca e Career Direct ju ndihmon të zbuloni rrugën tuaj “të drejtë”

Testimi dhe konsulenca e Career Direct ju ndihmon të zbuloni rrugën tuaj “të drejtë”

Career Direct® dhe JU!
Jeni në përfundim të shkollës së mesme apo universitetit?
Po pas kësaj kush është hapi tjetër?
A e dini se çfarë universiteti ju përshtatet më shumë?
A e dini se çfarë pune duhet të zgjidhni më pas?
A jeni i vendosur për drejtimin që doni t’i jepni studimeve tuaja?
A jeni të pavendosur dhe të pakënaqur me punën ku jeni tani?
Prej më shumë se 10 vjetësh, mjaft persona që janë përballur me ndonjë prej këtyre pyetjeve, kanë kërkuar ndihmën e ndonjë prej konsulentëve të Career Direct®, një platforme Testimi Profesional Online.
Atë e kanë përdorur me shumë sukses, nxënësit e shkollave të mesme, për të përcaktuar degën më të përshtatshme të universitetit ose personat e rritur për të përcaktuar karrierën më të përshtatshme profesionale. Kjo, sepse Career Direct®, kombinon katër fusha vitale të vlerësimit – personalitetin, interesat, aftësitë dhe vlerat. Ju dhe ndonjë prej të afërmve tuaj, mund ta përdorni këtë mjet të suksesshëm për të zgjedhur drejtimin e duhur në udhëkryqet e jetës.
Testimi dhe konsulenca e Career Direct®, ju jep një raport gjithëpërfshirës dhe të lehtë për t’u kuptuar si dhe një paketë burimesh për t’ju udhëzuar në vendime të rëndësishme për jetën tuaj, si në aspektin e edukimit dhe atë profesional.
Ne mund t’ju ndihmojmë të zbuloni rrugën tuaj “të drejtë”!
– Dërgoni tani mesazhin tuaj në Inbox në faqen ProspecTime Consulting