Home / Njoftime dhe Aktivitete / Auditor i hapur: “Të rinjtë si agjentë ndryshimi kundër dhunës me bazë gjinore “

Auditor i hapur: “Të rinjtë si agjentë ndryshimi kundër dhunës me bazë gjinore “

Më datë 21 nëntor 2017, në mjediset e SHLUJ “Universiteti Marin Barleti”, Instituti Shqiptar për Çështjet Publike në bashkëpunim me UMB, zhvillojnë Auditorin e Hapur të rradhës. E ftuar për të diskutuar mbi këtë temë me studentë dhe pedagogë është Znj. Agustela Nini Pavli, nga UNDP Albania.

Ju mirëpresim të martën, ora 11:30, në sallën A17.