Home / Njoftime dhe Aktivitete / SUPER OFERTE, për të gjithë të rinjtë të pajisur me Kartën Rinore Evropiane

SUPER OFERTE, për të gjithë të rinjtë të pajisur me Kartën Rinore Evropiane

Untitled-1

Zbritje 25% dhe 45% në Hotel Mirabelle, Greqi Zakynthos.

Me Kartën Rinore përfitoni 25% për akomondimi gjatë muajit Korrik dhe Gusht, dhe 45% për periudhën tjetër të vitit.
Gjithashtu 10% zbritje në këto shërbime (restorant, bar etj). Zbritjet mund ti përfitoni vetëm duke u paraqitur në hotel.

Do more, Be more.
European Youth Card