Home / Njoftime dhe Aktivitete / Suedi, Youth Act pjesëmarrëse për herë të parë në Konferencën vjetore të EYCA-s

Suedi, Youth Act pjesëmarrëse për herë të parë në Konferencën vjetore të EYCA-s

Ka nisur dje në Gothenburg të Suedisë konferenca e XXXI-të e European Youth Card Association (EYCA), ku merr pjesë me dy përfaqësuese të saj edhe qendra “Youth Act”.

Konferenca sot u hap nga Jonas Levin, drejtori ekzekuiv i organizatës rinore suedeze “Mecenat”, që është qendra organizatore e Konferencës.

Konferenca do të vijojë edhe sot pasdite dhe nesër (11-13 qershor 2015).

Nesër gjatë Asmablesë së Përgjithshme,  Youth Act do të nënshkruajë marrëveshjen e anëtarësisë në organizatën EYCA.