Home / Njoftime dhe Aktivitete / Si të kurseni mbi 10.000 lek cdo muaj?

Si të kurseni mbi 10.000 lek cdo muaj?

 0001-64114971           11146178_1677087802511693_9143920034721879243_n

1 Kartë,  60.000 oferta, mbi 6 milion të rinj anëtar.

 

 

A e dini se duke u pajisur me Kartën Rinore kurseni shumë? Eshtë fare e thjesht, mjafton të ndiqni këto hapa:

1- Aplikoni online duke klikuar KETU

2- Tërhiqni kartën tuaj pranë zyrave tona në këtë adresë:

Rruga Ymer Kurti, qendra e biznesit “Olympia”,mbrapa postës nr 8, sheshi “Wilson”. Tiranë.

3- Tregoni kartën përpara cdo pagese në bizneset të cilat pranohet Karta Rinore.

Për të parë listën klikoni KETU  , zgjidhni kategorinë që dëshironi dhe do t’ju shfaqet e gjithë lista e bizneseve.

Më poshte do të gjeni një tabelë e cila ju tregon më qartë sa lek mund të kurseni vetem duke përdorur Kartën Rinore për 1 muaj.

 

 

 

Biznesi Cmimi  real Zbritje % Cmimi  për Kartën Rinore Kurseni Komente
Dajti  Ekpres 800 lek 37% 500 lek 300 lek Biletë  vajtje  – ardhje
Kinema Cineplexx 500 lek 20% 400 lek 100 lek 3 herë në javë
Grafi  panoramex 2000 lek 50% 1000 lek 1000  lek
Arena Club   Min i pijes 500 lek 100% 0 lek 500 lek Hyrja + 1 pije FALAS
iStore 3000 30% 2000 lek 1000 lek Formatim kompjuteri
Miha Bodytec  28.000 lek 10% 25.000 lek 3000 lek Abonim 3 mujor
Kalemi Travel 10.000 lek 10% -20% 1500 lek 1000 – 5000 lek zbritje për cdo paketë turistike
Botimet Dudaj 1000 lek 20% 800 lek 200 lek Cmim mesatar për 1 libër
Sergio Paganelli 5000 20% – 30% 3500 lek 1500 lek Cmim mesatar një palë këpuc
Inglot 1000 lek 15% 850 lek 150 lek Cmimi mesatar i një produkti
Tring 1690 lek 15% 1330 lek 330 lek Abonim 1 mujor
Parfumeri Pleasures 5000 leke 15% 4000 lek 1000 lek Cmim mesatar për 1 parfum
Totali 10.580 lek

Totali që një i ri mund të kursej duke përdorur kaq pak shërbime është 10.580 lek.

Po sikur të përdorim më shpesh Kartën Rinore dhe në të gjitha bizneset që ofrojnë zbritje sa do te kurseni? Ju mbetet ju të bëni llogaritë 🙂