Home / Njoftime dhe Aktivitete / Si është të studiosh në Shtetet e Bashkuara?

Si është të studiosh në Shtetet e Bashkuara?

Jeni kuriozë të dini si është të studiosh në Shtetet e Bashkuara? Të enjten, 11 tetor, EducationUSA organizon një bashkëbisedim të drejtpërdrejtë online mbi jetën e studentëve ndërkombëtarë që ndjekin shkollën në Shtetet e Bashkuara. Mësoni se si kampuset amerikane ushqejnë një klimë gjithëpërfshirëse dhe dialogu. Bashkohuni edhe ju me ekspertë të arsimit, studentë ndërkombëtare dhe stafin e Departamentit të Shtetit amerikan për të diskutuar mbi mënyrën si kolegjet dhe universitetet i integrojnë studentët ndërkombëtare në komunitetet e kampuseve të tyre
👉 https://www.facebook.com/EducationUSA/