Home / Njoftime dhe Aktivitete / Shkollë verore për të rinjë që kanë pasion arkitekturën, 2 bursa studimi për më të mirët

Shkollë verore për të rinjë që kanë pasion arkitekturën, 2 bursa studimi për më të mirët

Ju duhet të jeni anëtarë të Kartës Rinore Evropiane për të parë Bursat, Kurset dhe Trajnimet!

Jeni anëtarë të Kartës Rinore? Log in këtu

Për t'u bërë anëtar i Kartës Rinore, Aplikoni këtu