Home / Njoftime dhe Aktivitete / Shkëmbim Rajonal Shqipëri-Maqedoni

Shkëmbim Rajonal Shqipëri-Maqedoni

Aplikoni për të qënë pjesë e Shkëmbimit Rajonal Shqipëri-Maqedoni në kuadër të  RYCO (Regional Youth Cooperation Office)

Rrjeti rajonal i Nismës së të Rinjve për të Drejtat e Njeriut, Qendra për Bashkëpunim midis Ballkanit (LOJA) dhe Zyra  Rinore franko-gjermane, lançojnë thirrjen për aplikim për tre seminare që do të organizohen në dritën e themelimit të Zyrës së Bashkëpunimit Rinor Rajonal
Kjo zyrë do të ofrojë për të rinjtë në Ballkanin Perëndimor mundësi për të marrë pjesë në programet e shkëmbimit ndërkufitare që do të kontribuojnë në procesin e pajtimit dhe përmirësimin e bashkëpunimit rajonal .

  • Të rinjtë nga Shqipëria mund të marrin pjesë në Seminarin “My Personal Experience in Youth Exchanges”

Seminari do të zhvillohet  në datat 2-4 Korrik. Thirrja është e hapur për 20 pjesëmarrës nga Shqipëria dhe Maqedonia.

 

Afati I fundit I aplikimit është 24 Qershor. Mund të aplikoni këtu:  http://bit.ly/RYCOcall

http://www.yihr.rs/en/call/regional-call-for-application-the-voice-of-youth-on-establishment-of-the-regional-youth-cooperation-office/