Home / Njoftime dhe Aktivitete / Shërbimi i internship-eve

Shërbimi i internship-eve

Spain internship (Internship në Spanjë) është një organizatë me përvojë në  kërkimin e internship-eve, duke gjetur mundësi të personalizuara për studentët.
Me anë të bashkëpunimit me më shumë se 300 kompani në fusha të ndryshme, mund t’ju ofrojnë mundësitë më të mira për të marrë pjesë në një internship në Spanjë dhe në vende të tjera të Evropës.

Për të parë internship-et e disponueshme, përdorni kërkimin në faqen përkatëse.
Studentët
Spain Internship ka dy lloje programesh:


-Programet e rekrutimit të hapur:

Në këto projekte rekrutohen student  për shumë kompani në të gjithë botën. Mund të aplikoni për të gjitha këto programe lirisht, por kompania do të marrë vendimin e përzgjedhjes në bazë të aftësive tuaja dhe gjuhëve që flisni. Ndërkohë që kompanitë vendosin përfundimisht për aplikimin dhe prandaj, në këte shërbim, nuk mund t’ju garantojmë pjesëmarrjen.
Për t’i bërë të kuptueshme, të gjitha internship-et të cilat kanë titullin “No fees”( pa pagesë), trajtohen me proces rekrutimi. Klikoni këtu për të parë programet e lira: http://www.spain-internship.com/en/placements

– Shërbimi i meditimit:

Shërbimi i meditimit është një shërbim i përshtatur, ku ju garantojmë internship-in ideal të bazuar me rekrutimin tuaj.
Ju lutemi të kuptoni se ky shërbim nuk është falas.
Për shërbimin e meditimit, procesi që ndiqet është i mëposhtmi:
– Dërgoni CV-n tuaj dhe letrën e motivimit.
– Lexoni, kuptoni, nënshkruani kontratën e shërbimit dhe paguani shumën e parave*. Do të fillohet menjëherë organizimi i internship-it.
-Intervistë në Skype me kompaninë.

U pranuat? Mbyllen pagesat dhe kontratat me universitetin.
*Shuma që duhet të paguani është 100€. Nëse nuk pranoheni për një internship me kushtet e përcaktuara, do t’ju rimbursojmë brenda maksimalisht 48 orëve.
Çmimi
Shërbimi i rekrutimit është falas.
** Çmimi i shërbimit të meditimit është 490€, duke përfshirë TVSH.
*Downloadoni dokumentin PDF për të aplikuar dhe për te mësuar më shumë mbi rregullat dhe kushtet ligjore!
Klikoni këtu për të gjetur të gjitha programet: http:// www.spain-internship.com/en/placements/search


Promocione:

-Oferta e shërbimit të meditimit për miqtë: Sill një mik me vete! Kur internship-i të përfundojë do të kenk 30% zbritje në çmim! 1 mik, 30% ; dy miq 50% .
Grupe
Nëse dëshiron të organizosh një internship për një grup studentësh mund t’ju ndihmojmë!
Kemi përvojë të gjerë me grupet nga vende të ndryshme si: Franca, Finlanda, Britania e Madhe, Italia…
Nëse ju nevojitet një vlerësim dërgoni email në [email protected]
Rekrutimi për kompanitë
Ju lutemi të vizitoni fushën e kompanive në: http://www.spain-internship.com/en/companies

Akomodimi

Në disa internship-e akomodimi ofrohet nga vendi që e organizon.

Nëse akomodimi nuk ofrohet, mund t’ju ndihmojmë të gjeni një vend të përshtatshëm përmes disa bashkëpunëtorëve, por nuk do të rezorvojmë drejtpërdrejt për ju. Në Sevilla dhe Granada kemi akomodimin tonë. Mund të organizojmë akomodimin edhe në Madrid dhe Barcelona.