Home / Njoftime dhe Aktivitete / Shërbim vullnetar Evropian, 8 muaj në Letoni

Shërbim vullnetar Evropian, 8 muaj në Letoni

Nëse jeni të rinj kreativ, pëlqeni turizmin, zbulimin e vendeve të reja dhe keni talent për të argëtuar fëmijët dhe familjet, projekti EVS “Talsi wow” është i duhuri për ju! Kërkohen 2 vullnetarë të cilët kanë dëshirë të kalojnë 8 muaj në Talsi, Letoni, një  vend fantastic për turizëm.

Disa nga detyrat e përgjithshme:

Vullnetarët do të kenë aktivitete të përditshme, do të zbulojnë disa nga vendet më të bukura në zonën e Talsit, do të organizojnë aktivitete kreative në art, galeri dhe muzeume, ( do të favorizohen të rinjtë të cilët kanë talent në cirk, por dhe të tjerë të cilët kanë diçka interesante dhe të nevojshme për të ofruar nga talent i tyre), përkthim të materialeve të turizmit në gjuhën tuaj.

 

Të interesuarit duhet të kontaktojnë në këtë adresë:  [email protected]