Home / Njoftime dhe Aktivitete / Sesion informues: Si të jeni një aplikant i suksesshëm

Sesion informues: Si të jeni një aplikant i suksesshëm

Këshilli Rinor i Ambasades Amerikane në bashkëpunim me Shoqatën DEV-AID, organizojnë sesionin informues mbi: Rëndësinë, specifikat, elementët dhe faktorët kryesorë ndikues e të nevojshëm për përpilimin e një CV-je dhe Letre Motivimi.
Ditën e Shtunë, datë 2 Qershor 2018, në sallën e Universitetit Luarasi.

Aplikimet mbyllen mbrëmjen e sotme (31 Maj 2018) dhe aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen ditën e nësërme.

Apliko tani!