Home / Njoftime dhe Aktivitete / Sesion Informues “Karta Rinore Evropiane”

Sesion Informues “Karta Rinore Evropiane”

15418416_1528320910518073_4669145861362513185_o

 

Qendra Youth Act, zhvilloi sot tek Universiteti Europian i Tiranës , një sesion informues  mbi Kartën Rinore Evropiane.

Dy përfaqësuesit e qendës Youth ACT, prezantuan qendrën dhe hapësirat që ajo ofron për të gjithë të rinjtë e interesuar për të marrë një rol aktiv në komunitetin lokal.Gjithashtu u prezantua dhe projekti më i rëndësishëm që Youth Act implementon, Karta Rinore Evropiane.

pese     kater

Karta Rinore Evropiane është një mjet për të fuqizuar të rinjtë duke i ndihmuar të kursejnë çdo ditë dhe të jetojnë më mirë, duke investuar më shumë në të ardhmen e tyre. Studentët e Universitetit Europian të Tiranës u njohën sot me përfitimet që ofron Karta Rinore Europiane.

tre

Falenderojmë Universitetin Europian të Tiranës për bashkëpunimin.