Home / Njoftime dhe Aktivitete / Revistë Online | Zëri i të Rinjve – Nr 1

Revistë Online | Zëri i të Rinjve – Nr 1

Në numrin e parë të revistës online do të mund të lexoni:

  • Cfarë është Karta Rinore Evropiane
  • Arsyet pse të rinjtë duhet të pajisen me Kartën Rinore?
  • Njoftim / Trajnim Online
  • Mesazhet e të rinjve në lidhje me situatën e krijuar nga Covid-19

Për të lexuar më shumë mbi temat e mësipërme kliko  Zëri i të rinjve – Nr 1.