Home / Njoftime dhe Aktivitete / Radio Internship në Nantes, Francë

Radio Internship në Nantes, Francë

timthumb (2)

 

Afati: Procesi i aplikimit në vazhdim

Hapur për : individë të nivelit të lartë dygjuhësh (në frëngjisht) Studentët e Gazetarisë, Media & Komunikimi, Shkencave Politike apo Studime Evropiane; të interesuar në çështjet evropiane.

Vendi/Datat: 27 Shkurt – 13 Korrik 2017 Nantes, Francë

 

Përshkrim

EURADIONANTES është një media e lokalizuar në Nantes, Francë, që fokusohet në Lajmet dhe Informacionet në lidhje me ceshtjet Evropiane.

Euradionantes është i përbërë nga disa gazetarë të rinj që vijnë nga e gjithë Evropa dhe kanë marrë një trajnim të plotë në radio. Ata janë trajnuar nga gazetarët francezë profesionistë, të cilët kanë pasur shumë vite përvojë në gazetari. Që nga viti 2007, më shumë se 200 praktikantë kanë marrë një trajnim të plotë në nivel europian dhe radio-gazetari.

Kriteret e pranimit

Aftësi të shkëlqyera dygjuhëshe anglisht dhe  në frëngjisht, Studentët e Gazetarisë, Media & Komunikimi, Shkencave Politike apo Studime Evropiane; të interesuar në çështjet evropiane.

Interesuar në çështjet evropiane dhe që do të donin për të marrë një përvojë formues në botën e radios dhe Medias Evropiane.

Përfitimet

Studentët do të marrin një pagesë mujore rreth 500 euro në 550 euro;

Sipas gjendjes së tyre, ata mund të përfundojnë një grant (Erasmus + për shembull);

Për pesë muaj, ata do të punojnë në një mjedis dinamik dhe multikulturor, me pesë studentë të tjerë nga vende të ndryshme të Evropës.

Për të aplikuar, studentët duhet të plotësojnë formularin e aplikimit  në frëngjisht duke klikuar ( KËTU ) së bashku me një CV dhe letër motivimi, e më pas dërgojeni në adresën  [email protected].