Home / Njoftime dhe Aktivitete / Quiz, vetëm për të rinjtë të cilët janë të pajisur me Kartën Rinore Evropiane!

Quiz, vetëm për të rinjtë të cilët janë të pajisur me Kartën Rinore Evropiane!

quiz-1

Personi i parë i cili përgjigjet saktë, fiton një ditë falas, për të shijuar shërbimet që ofron Kinetic Fitness – Powered By Klodiana Shala.