Home / Njoftime dhe Aktivitete / Qendra Youth pjesëmarrëse në eventin “Prezantim i modeleve të sipërmarrjeve – Partneritet me Biznesin”

Qendra Youth pjesëmarrëse në eventin “Prezantim i modeleve të sipërmarrjeve – Partneritet me Biznesin”

Qendra Youth Act mori pjesë ditën e sotme në eventin “Prezantim i modeleve të sipërmarrjeve – Partneritet me Biznesin”, të organizuar nga Partnerët Shqipëri me qëllim për të lehtësuar ndërtimin dhe forcimin e partneritetit mes sektorit jo-fitimprurës dhe biznesit.
Eventi u zhvillua në kuadër të projektit “EMBRACE – Modele Sipërmarrjeje që ndërtojnë Marrëdhënie dhe Ekonomi Krijuese” i cili zbatohet nga Partnerët Shqipëri dhe Project Ahead, dhe financohet nga Bashkimi Evropian nëpërmjet Delegacionit të Bashkimit Evropian në Shqipëri European Union in Albania.

Përfaqësues të Youth Act, zhvilluan takime me disa kompani të rëndësishme në vend duke dhënë informacion për projektin  “Karta Rinore Evropiane”, dhe mundësitë e bashkëpunimit për të fuqizuar së bashku të rinjtë shqiptarë.