Home / Njoftime dhe Aktivitete / Qendra EducationUSA dhe AmbasadaAmerikane organizojnë “Panairin e Arsimit”

Qendra EducationUSA dhe AmbasadaAmerikane organizojnë “Panairin e Arsimit”

 

Qendra EducationUSA (Qendra Informative e Arsimit Amerikan ne Shqiperi (EDUSA-UMB) në Shqipëri në bashkëpunim me Ambasadën Amerikane, do të organizojë një Panair Arsimi për t’ju dhënë nxënësve dhe studentëve shqiptarë një mundësi për të folur drejtpërdrejt me pjesëmarrës në programe shkëmbimi, ose të diplomuar në universite apo kolegje amerikane, për të mësuar mbi mundësitë e studimit në Shtetet e Bashkuara. Bashkohuni me ne nesër, më 16 maj nga ora 10:00 deri në orën 12:00, në lulishten “Ismail Qemali” përballë hotel Rogner.

Jeni të mirëpritur!

 

Shënim: Përcilleni këtë ftesë tek personat dhe miqtë e interesuar.