Home / Njoftime dhe Aktivitete / Prezantimi i Kartes Rinore Evropiane tek TBU – Tirana Business University

Prezantimi i Kartes Rinore Evropiane tek TBU – Tirana Business University

Ishte kënaqësi të prezantonim sot tek studentët e TBU – Tirana Business University projektin “Karta Rinore Evropiane” dhe avantazhet, ofertat dhe zbritjet e çmimeve që ata do të përfitojnë duke u pajisur me kartë.

Synojmë të shkojmë tek të gjithë Universitetet Publike dhe Jo Publike për të informuar studentët të pajisen me “Kartën Rinore Evropiane” dhe të përfitojnë më shumë oferta dhe zbritje çmimesh në Shqipëri dhe në 36 vende në Evropë.

Aplikoni online për kartën në: www.kartarinore.al , ose www.eyca.org

Për më shumë informacion rreth kartës, klikoni në : www.youtube.com/watch?v=Y2WBkn10dYk