Home / Njoftime dhe Aktivitete / Prezantim i “Kartës Rinore Evropiane” në shkollën “Ernest Koliqi” në Tiranë

Prezantim i “Kartës Rinore Evropiane” në shkollën “Ernest Koliqi” në Tiranë

Stafi i Youth Act gjatë prezantimit të Kartës Rinore Evropiane në Shkollën “Ernest Koliqi”. Ishte kënaqësi për ne të informonim nxënësit e kësaj shkolle, mbi ofertat dhe avantazhet që ata përfitojnë duke u pajisur me këtë kartë.

Falenderojmë Shkolla Ernest Koliqi për mundësinë që na krijoi.

Ftojmë të gjithë të rinjtë nga mosha 14-30 vjec të aplikojnë online në: www.kartarinore.al .
Për të parë ofertat në Shqipëri dhe në vendet evropiane, klikoni në www.kartarinore.al , ose www.eyca.org


Për më shumë informacion rreth kartës :
Facebook: Karta Rinore Evropiane
Instagram: @kartarinore
Web: kartarinore.al
Email: [email protected]