Home / Njoftime dhe Aktivitete / Praktikë pune në Komisionin Evropian në Bruksel

Praktikë pune në Komisionin Evropian në Bruksel

Për të gjithë studentët e interesuar për të realizuar një praktikë pune në Komisionin Evropian në Bruksel.

Përfituesit do të marrin një grant mujor prej 1,176.83 € dhe rimbursimi i shpenzimeve të udhëtimit. Sigurimi i aksidenteve dhe sigurimeve shëndetësore mund të sigurohet gjithashtu.

Praktika do të jetë për 5 muaj, 1 Mars- 1Tetor 2018.

Janë 1300 vende të lira për gjithë Evropën.

Aplikimi është deri në datë 31 Janar 2018.

Më shumë informacion do të gjeni duke klikuar Këtu