Home / Njoftime dhe Aktivitete / Praktikë profesionale 6 mujore

Praktikë profesionale 6 mujore

Zyra e Kontabilitet në Shkodër “Professional Accounting” do të zhvillojë praktika profesionale 6 mujore ( siguracionet do të paguhen me 3% plus pagë ). Në fund të praktikës 2 pjesëmarrësit më të mirë do të punësohen.

Kanditatet duhet që të kenë përfunduar studimet për master shkencor në kontabilitet ose financë.

Të interesuarit duhet të dërgojnë cv e tyre sëbashku me një kopje të skanuar të diplomës në adresën e  email [email protected]