Home / Njoftime dhe Aktivitete / Praktikë 3-mujore për periudhën tetor-dhjetor 2017

Praktikë 3-mujore për periudhën tetor-dhjetor 2017

Ju duhet të jeni anëtarë të Kartës Rinore Evropiane për të parë Bursat, Kurset dhe Trajnimet!

Jeni anëtarë të Kartës Rinore? Log in këtu

Për t'u bërë anëtar i Kartës Rinore, Aplikoni këtu