Home / Njoftime dhe Aktivitete / Po ndodh tani! Aktiviteti “Adult education Center “

Po ndodh tani! Aktiviteti “Adult education Center “

Në Bashkinë Roskovec është duke u zhvilluar një takimi me temë “Adult education Center”, në kuadër të projektit “ Social Qendër Komunitare”, projekt ky i Bashkisë Roskovec dhe Qendrës Youth Act dhe me financim të IADSA. Target grupi për këtë aktivitet janë të rinjtë dhe gratë nga shtresat në nevojë.