Home / Histori Suksesi / Përfaqësuesja e Kartës Rinore Evropiane nga Shqipëria merr pjesë në seminarin “Maximising Impact Program” organizuar nga EYCA | Bruksel

Përfaqësuesja e Kartës Rinore Evropiane nga Shqipëria merr pjesë në seminarin “Maximising Impact Program” organizuar nga EYCA | Bruksel

Maylinda Bayrami, anëtare e Kartës Rinore Evropiane është përzgjedhur për të përfaqësuar Panelin Rinor në seminarin e “Maximising Impact Program” që u zhvillua përgjatë datëve 29-30 Mars në Brukseli. Gjithashtu në datat 31 Mars – 1 Prill 2022, ajo mori pjesë në mbledhjen e Bordit të EYCA-së duke përfaqësuar Qendrën Youth Act. Ishte hera e parë që një paneliste rinore kishte marrë pjesë në një mbledhje e tërë dhe me prani fizike te Bordit. Përveç se u njoh me mirë me zhvillimet dhe progresin e organizatës si dhe Kartës Rinore Evropiane në të gjithë Europën, ajo prezantoi propozimin e dytë të Panelit Rinor për të fuqizuar të rinjtë.

DO MORE.BE MORE.