Home / Njoftime dhe Aktivitete / Prezantimi i Kartes Rinore Evropiane në Ministrine e Mireqenies Sociale dhe Rinisë

Prezantimi i Kartes Rinore Evropiane në Ministrine e Mireqenies Sociale dhe Rinisë

Diten e merkure, date 16 nentor, ne Ministrine e Mireqenies Sociale dhe Rinise u zhvillua takimi “Karte Rinore dhe/apo studentore ne Shqiperi”, me perfaqesues te organizatave te Shoqerise Civile, perfaqesues te Ministrise te Ministrise se Arsimit dhe Sportit dhe Bashkise Tirane. Qendra Youth Act prezantoi Karten Rinore Evropiane, rrugetimi i saj deri sot, perfitimet e te rinjve kartembajtes, dokumentin Partial Agreement, partneret dhe mbeshtetesit e saj, etj. Ne menyre te vecante u theksua rendesia e administrimit te nje karte te vetme me shume funksione per te rinjte dhe studentet shqiptare. Karta Rinore Evropiane ne Shqiperi ka me shume se 2 vite qe administrohet nga Qendra Youth Act nen mbeshtetjen e Ministrise se Mireqenies Sociale dhe Rinise!