Home / Njoftime dhe Aktivitete / Ofertë vetëm për 3 ditë

Ofertë vetëm për 3 ditë

Freskia ne KFC eshte falas.

Plot surpriza kur blen ne KFC. Shpenzo te pakten 1000Leke ne Dyqanet KFC ne Bllok dhe TEG dhe ne ju ofrojme dy Pepsi falas.

Eja ne KFC
I’ts finger lickin’ good!