Home / Njoftime dhe Aktivitete / Ofertë vetëm për 3 ditë

Ofertë vetëm për 3 ditë

Oferta të papërsëritshme në Restorantin KFC në Teg, këtë fundjavë të gjatë.

Nga data 29 Prill deri në 1 Maj eja në KFC.

Shijo pulën më të mirë në botë.