Home / Njoftime dhe Aktivitete / OFERTË PUNE NGA AMA CONTACT CENTER

OFERTË PUNE NGA AMA CONTACT CENTER

ama-contact-center
AMA CONTACT CENTER (call center) kerkon te punesoj 60 OPERATOR dhe 40 SUPERVIZOR
Për fushat  ex klienti ENERGJI si dhe TELEFONI.( italisht )
Çmimi i ores se punes DERI NE 400 leke dhe kontrata DERI NE 2000 leke.
BONUSE ditore , BONUSE javore , BONUSE mujore.
Adress: Tirane ne bllok perball SKY TOWER.
INTERVISTAT NGA ORA 11:00 – 13:00
Info tel: 0695629432