Home / Njoftime dhe Aktivitete / Ofertë nga Hotel Epidauria

Ofertë nga Hotel Epidauria

slider_1_1

Hotel Epidauria ofron 40 % zbritje vetëm për të rinjtë e pajisur me Kartën Rinore Evropiane.

Adresa: Sekeri 52 Tolo, Argolida

Qytetit:  TOLO

Website: www.epidavria.com.gr