Home / Njoftime dhe Aktivitete / Njoftim për Vullnetarë pranë Qendrës Youth Act!

Njoftim për Vullnetarë pranë Qendrës Youth Act!

Qendra Jo-fitimprurese Youth Act, me fokus primar në fuqëzimin e rinisë shqiptare, zhvillon dhe organizon nga viti 2013 projekte të ndryshme që kanë lidhje me edukimin e të rinjve, trajnimin, punësimin, shkëmbimin kulturor, kreativitetin dhe mjedisin. Qendra Youth Act ka marrë licensën të administrojë Kartat Rinore Evropiane në Shqipëri krahas 38 vendeve të tjera evropiane për grupmoshën 14 – 30 vjeç.

Qendra kërkon të angazhojë Vullnetarë tre të rinj për periudhën Nëntor – Shkurt 2015.

Kriteret e pranimit janë:
1- Preferohet mosha 19 – 30 vjeç;
2- Studentë ose të diplomuar në fushën e marketingut, menaxhimit, komunikimit, shkencave sociale dhe gjuhëve të huaja;
3- Preferohet të ketë njohuri bazë të Microsoft word, excel, etj.;
4- Preferohet të ketë njohuri bazë të gjuhës Angleze, Italiane;
5- Të ketë aftësi menaxhimi, organizimi të punës në grup.
6- Të ketë aftësi të mira në komunikim.
7- Të ketë ambicje për karrierë!
8-Të jetë serioz, punëtor dhe i përgjegjshëm.

Të interesuarit të dërgojnë një CV në adresën [email protected] brenda datës 15 Nëntor 2015.
Personat e përzgjedhur nga faza e parë do t’u caktohet një intervistë ku do të përcaktohen dhe angazhimet përkatëse në në projektet e ndryshme që zhvillon Youth Act.

Për më shumë informacion klik www.youthact.al!