Home / Njoftime dhe Aktivitete / Njoftim për Bursa në Turqi!

Njoftim për Bursa në Turqi!

Ju duhet të jeni anëtarë të Kartës Rinore Evropiane për të parë Bursat, Kurset dhe Trajnimet!

Jeni anëtarë të Kartës Rinore? Log in këtu

Për t'u bërë anëtar i Kartës Rinore, Aplikoni këtu