Home / Histori Suksesi / Një anëtare e Kartës Rinore nga Shqipëria përzgjidhet në jurinë e Festivalit Ndërkombëtar të Filmit “PUNTO DE VISTA, Spanjë

Një anëtare e Kartës Rinore nga Shqipëria përzgjidhet në jurinë e Festivalit Ndërkombëtar të Filmit “PUNTO DE VISTA, Spanjë

Shumë të lumtur të ndajmë me ju lajmin se një anëtare nga Shqipëria e Kartës Rinore është përzgjedhur për të marrë pjesë në Jurinë e Festival PUNTO DE VISTA që do të zhvillohet në Pamplona, Spanjë nga data 27 Mars deri në 1 Prill 2023.

Midis 230 aplikimeve nga anëtarë të #EYCAYouthCard në gjithë , Maylinda nga dhe Rueda nga janë dy të përzgjedhurat si anëtare të #kartarinore që do të bëhen pjesë e “Jurisë së të rinjve” në Festivalin Ndërkombëtar të Filmit “PUNTO DE VISTA, Organizatorët do të mbulojnë shpenzimet për të gjithë ditët e festivalit. Aplikimet ishin të hapura për të gjithë anëtarët e Kartës Rinore EYCA të cilët kishin një kartë aktive.

Festivali Ndërkombëtar i Filmit të Navarrës, është një festival i krijuar posaçërisht për adhuruesit e filmit! Ky festival ka nisur që në vitin 2005 dhe zhvillohet ҫdo vit në qytetin Pamplona në Spanjë. Është pasardhësi i Certamen de Creación Audiovisual de Navarra dhe promovohet nga Departamenti i Kulturës i Qeverisë së Navarrës dhe i organizuar nga NICDO.