Home / Njoftime dhe Aktivitete / MUNDESI PUNESIMI

MUNDESI PUNESIMI

Keni aftësi të mira komunikimi? Jeni miqësor? Të përgjegjshëm? Me vetëbesim?

A do të donit të punoni në orare të përshtatshme për një kompani të mirënjohur që merret me hulumtime tregu dhe jo vetëm?

IDRA Research & Consulting është në kerkim të intervistuesve për projekte kërkimore që zhvillohen në të gjithë territorin e Shqipërisë.

Puna si intervistues konsiston në kryerjen e intervistave nëpër banesa apo në rrugë. Ju duhet të jeni në gjendje të punoni vetëm dhe të ndiheni rehat kur të trokisni në dyert e familjeve për intervista.

Çfarë ju ofrojmë ne?

  • Trajnim të plotë për projektin në fjalë.
  • Orare fleksibël pune që i përshtaten stilit tuaj të jetesës.
  • Pagesë të mirë.

Çfarë fitoni ju?

  • Eksperiencë në fushën e hulumtimeve.
  • Vetëbesim dhe vetëkontroll të kohës tuaj.
  • Një pagesë ekstra në kohen tuaj të lirë.
  • Mundësi, në bazë të aftësive tuaja, për të marrë pjesë në projekte të tjera.

Per më tepër info dhe për të aplikuar, klikoni link-un më poshtë:
www.idracompany.com/sq/about/careers/enumerators-application

Në rast se aplikimi apo link-u nuk funksionon, ju lutem dërgoni një kërkesë tek [email protected] në mënyrë që të merrni udhëzimet e duhura për një aplikim të suksesshëm.

Personat e përzgjedhur do të merren në intervistë prane kompanise për një njohje më të mirë.

IDRA ju falenderon paraprakisht për interesimin tuaj.
Për më shumë mund të vizitoni faqen tonë të internetit www.idra.al