Home / Njoftime dhe Aktivitete / Mos humbisni rastin të përfitoni ofertën e ” AEGEAN CASTLE SUITES” në Greqi

Mos humbisni rastin të përfitoni ofertën e ” AEGEAN CASTLE SUITES” në Greqi

ean-510153-10531508_87_b-image

AEGEAN CASTLE SUITES, në Andros  Greqi ofron për të rinjtë e pajisur me Kartën Rinore Evropiane:

25 % zbritje gjatë gjithë vitit. Kjo ofertë aplikohet edhe për shoqëruesit e kartëmbajtësve.

Adresa: AG.ELEOUSA – PALEOPOLI 84500 Andros Cyclades

Kontakt: 2282042100

Qyteti: Andros

Kategoria: Hotele , TOURISM

Website: www.aegeancastle.gr