Home / Njoftime dhe Aktivitete / Mbrojtja ndërkombëtare e gjuhës angleze

Mbrojtja ndërkombëtare e gjuhës angleze

 

Njoftim!!!

Në kuadrin e pergatitjes së studentëve për mbrojtjen ndërkombëtare të gjuhës angleze (kriter i nevojshëm për marrjen e diplomave në studimet e nivelit master dhe doktoraturë) po ju prezantojmë provimet ndërkombëtare të Cambridge Esol Examination – Cambridge English – KET, PET, FCE, CAE, CPE për General English dhe shumë të tjera ESP (English for Special Purposes). Ju bëjme me dije për cdo informacion që ju nevoitet mund ta merrni pranë “Universitetit Marin Barleti” në adresen [email protected].

Këto janë datat tona të provimeve Mars 2017

PET PB 2 Mars Data e fundit e regjistrimit 31 Janar

FCE PB 4 Mars Data e fundit e regjistrimit 31 Janar

CAE PB 1 Mars Data e fundit e regjistrimit 31 Janar

Zhvillimi, monitorimi, korrigjimi dhe vleresimi këtyre provimeve bëhet tërësisht nga University of Cambridge Esol Examinatons.

Marja e rezultateve të provimeve është respektivisht

Computer Based

Statement of Results (elektronike) – përafersisht 2 javë pas provimit
Certificate (leter) – përafërsisht 1 muaj

Paper Based

Statement of Results (elektronike) – përafersisht 1 muaj pas provimit
Certificate (leter) – përafersisht 1.5-2 muaj

Për cdo pyetje apo informacion tjetër që mund t`iu nevojitet, ju lutem mos hezitoni të kontaktoni pranë “Universitetit Marin Barleti” në adresen [email protected] ose Eva Iljazi
066 60 00 960, [email protected], General Manager & Educational Consultant – English Cultural Institute