Home / Njoftime dhe Aktivitete / Kurs Turqisht Falas!

Kurs Turqisht Falas!

Doni të mësoni turqisht,  por jo vetëm???

Tashmë vullnetarë tanë turq (EVS)  janë këtu për ju…

Jo vetëm mësim por edhe argëtim 🙂 

Informacion mbi kursin:

Kursi do të zhvillohet çdo të Enjte, ora 10:00 në ambjentet e Universitetit “Marin Barleti”, tek diga e liqenit.

Duke qënë se vullnetaret tanë janë nga Turqia, kursi do të mbahet në gjuhën angleze.

Për tu bërë pjesë e këtij kursi ju duhet të jeni anëtar të Kartës Rinore Evropiane.

Plotësoni formularin e mëposhtëm për të konfirmuar pjesëmarrjen.

Për personat që nuk janë anëtarë të Kartës Rinore, regjistrohuni duke dërguar një email në adresën [email protected] 

  Emri / Mbiemër*
  Mosha*
  Nr.Tel*
  Adresa e email-it*
  Kodi i Kartes Rinore*
  Niveli Anglishtes*