Home / Njoftime dhe Aktivitete / Kujdesuni për shëndetin tuaj, Fizio Plus

Kujdesuni për shëndetin tuaj, Fizio Plus

 

Fizio Plus është klinikë që ofron një shërbim profesional fizioterapeutik. Në klinikën Fizio Plus ju do të gjeni një staf të specializuar dhe të asistuar nga doktor të huaj.

Klinika Fizio Plus ofron 30% zbritje për anëtarët e Kartës Rinore Evropiane.

Shërbimet e FIZIO PLUS :

– Fizioterapi  nga 2000 lek seanca në 1400 lek;

-Masazh nga 3000 lek në 2000 lek;

Ortoprotetike:

Plantare nga 130 euro në 90 euro;

Buste korigjues për skolioza dhe kifoza nga 1200 euro në  1000 euro.

Orteza dhe proteza 15% zbritje

Shënim: Fusha e ortoprotetikës meret me përmirësimin e cilësisë së jetesës te personat që kanë deformime në gjymtyrë ose te personat që nuk e kanë një gjymtyrë.

Të gjitha produktet janë të personalizuara, meren masat edhe prodhohen në Greqi.

Për të gjitha shërbimet, KONSULTA FALAS.

Adresa: Don Bosko, Tiranë

Email: [email protected]

Cel: +355 69 768 5707

Kujdesuni për shëndetin tuaj.